Hieronnan kulku

Arvoisa asiakas!

Hieronta aloitetaan alkuhaastattelulla. Haastattelun yhteydessä kerätään asiakkaasta tiedot esitietolomakkeelle. Esitietolomakkeen tiedot auttavat hieronnan suunnittelussa ja toteutuksessa. Sen avulla voidaan myös todeta hieronnan vaikuttavuus hoitojakson aikana. Esitietolomake on potilasasiakirja, jonka säilyttämisestä määrää lainsäädäntö.

Haastattelussa saatujen tietojen perusteella asiakkaalle tehdään ryhti-/liikkuvuuskartoitus. Kartoituksen tarkoituksena on saada tietoa ongelma-alueiden kivun ja/tai liikerajoituksen perimmäisistä syistä. Vielä hieronnan aikana hieroja palpoi eli tunnustelee käsin lihaksia saaden esiin yksityiskohtaisemmin jumi kohtia. Hieronta etenee eri otteita käyttäen, kuten sively-, hankaus-, puserteluote. Keho käydään läpi asiakkaan toiveiden mukaan, joko vain ongelmakohtiin keskittyen tai puolihierontana esim. alavartalo (jalat, pakarat) tai ylävartalo (selkä, hartiat, niska, kädet ja rinta). Kokohieronnassa käydään läpi koko keho. Myös otteissa käytettävää voimaa eli ‘napakkuutta’ tiedustellaan asiakkaalta, niin hieronnan alkuvaiheessa, että sen aikana.

 Jos mietit hieronta-aikaa varatessa, mikä olisi sopiva hieronnan kesto, niin laitan tähän sinulle muutaman esimerkin tarjoamistani palveluista:

  • Puolihieronta 60 min. tämä sopisi hyvin ylävartalon tai alavartalon käsittelyyn.
  • Osahieronta 90 min. tähän aikaan voisi käsitellä samoin kuin puoli hieronnassa ylä- tai alavartalon, mutta aikaa olisi paneutua yksityiskohtaisemmin ongelmakohtiin.
  • Kokohieronta 120 min. Koko kehon läpi käyminen tai ongelma-alueet, jotka vaativat yksityiskohtaisempaa käsittelyä.

Hierontapalvelut:

  • Perinteinen hieronta
  • Urheiluhieronta

Hieronnnan kesto / hinta

(eläkeläiset, opiskelijat, ja varusmiehet -10% hinnoista)

60 min / 40 euroa

90 min / 55 euroa

120 min / 70 euroa

Maksuvälineeksi käy kortti, käteinen, SmartumPay, ePassi tai eazybreak.

Käytössä leimakortti, joka viidennellä käynnillä 25% alennus!

 

Ethän tule sairaana hierontaan. Hieronta saattaa pahentaa oireita ja pitkittää sairauden kestoa!

Varauskalenteri

Yhteystiedot

Hessun Huoltava Hieronta

Kumparepolku 6
88610 Vuokatti
Puh. 0407484619
info@hessunhieronta.fi