Tietoa minusta

Hierojan tervehdys

heikki hellqvist hierontaa vuokatissa

Moi, olen 2019 Vuokatin urheiluopistolta valmistunut urheiluhieroja. Sen lisäksi olen noin 16 vuotta tehnyt kirvesmiehen töitä. Aikaisemmin harrastin voimanostoa sekä  kuulantyöntöä, mutta voimalajit ovat tällä hetkellä sivussa ja lapsiperheelle sopivammat joukkuelajit sekä arkiset monen monituiset vauhdikkaat leikit pitävät kärkisijaa tämän päiväisissä  harrastuksissani. Luonnossa liikkuminen yhdessä perheen kanssa on parasta, mitä maa päällään kantaa ja täällä Vuokatissa sen onnistuminen ei lienee kovin haastavaa. Laadukkaat hiihtoladut sekä Vuokatin Vaaran retkeilyreitit tekee koko perheen luonnossa liikkumisesta huoletonta yhdessäoloa.

Varmasti monet ovat kuulleet sanottavan lausahduksen ‘liike on lääkettä’. Tuo toteamus on helppo todentaa käymällä, vaikkapa pienellä kävelylenkillä raikkaassa ulkoilmassa. Sykkeen nousu saa aikaan aineenvaihdunnan vilkastumisen, veri virtaa vauhdikkaammin suonissa, rasvaa palaa ja hermosto aktivoituu. Lenkin jälkeen mieli tuntuu kevyemmältä ja ajatus juoksee vilkkaammin. Kehossakin liike tuntuu miellyttävälle jopa joskus niin, että lenkkiä haluaa jatkaa pidemmänkin ajan.

Liikunnan vastapainona on monia hyviä palauttavia toimija, yksi niistä on hieronta. Hieronnalla saadaan aikaan samoja keholle positiivisia vaikutuksia kuin liikunnalla esim. aineenvaihdunnan ja hormonituotannon vilkastumisen. Tärkeimpänä hieronnassa saavutetuista eduista pidän kuitenkin lihasjännitysten lieventämisen. Hieronnassa saavutettu lihaksen muokkaus palauttaa lihaksen toimintakykyä ennalleen, jolloin lihas toimii kokonaisvaltaisemmin tuottaen sille ominaista liikettä esim. takareiden lihas, kaksipäinen reisilihas (m.biceps femoris) lonkan ojennusta ja polven koukistusta.

- Heikki Hellqvist

Varauskalenteri

Hierontapalvelut:

  • Perinteinen hieronta
  • Urheiluhieronta

Hieronnnan kesto / hinta

(eläkeläiset, opiskelijat, ja varusmiehet -10% hinnoista)

60 min / 40 euroa

90 min / 55 euroa

120 min / 70 euroa

Maksuvälineeksi käy kortti, käteinen, SmartumPay, ePassi tai eazybreak.

Käytössä leimakortti, joka viidennellä käynnillä 25% alennus!

 

Ethän tule sairaana hierontaan. Hieronta saattaa pahentaa oireita ja pitkittää sairauden kestoa!

Yhteystiedot

Hessun Huoltava Hieronta

Kumparepolku 6
88610 Vuokatti
Puh. 0407484619
info@hessunhieronta.fi